Közleményeink

Az Alapítvány a kuratórium döntéseit, a döntés érintettekkel való közlési, illetve nyilvánosságra hozatali módját, az alapítvány működésének, a szolgáltatások igénybevételének módját és a beszámolói közléseket a honlapján hozza nyilvánosságra.

2014. év közleményei:
Az Alapítvány kuratóriuma 2014. július 1-én kelt döntésével a Józsefvárosi Egységes Gyógypedagóiai Módszertani Intézmény és Általános Iskolának (1084 Budapest, Tolnai lajos u. 11-15.) adományozott 600.000,-Ft, azaz hatszázezer forint értékben használati tárgyakat az intézmény vezetősége által összeállítandó lista szerint.

2012. év közleményei:
Az Alapítvány kuratóriuma 2012. december 11-én kelt döntésével a DMJV Fogyatékosokat Ellátó Nappali és Átmeneti Intézménynek (4032 Debrecen, Böszörményi út 143.) adományozott 350.000,-Ft, azaz háromszáz-ötvenezer forint értékben használati tárgyakat a kézműves-fejlesztő műhely bővítésére, az intézmény vezetősége által összeállítandó lista szerint. Az adományozott tárgyak átadására 2012. decemberében került sor.

Az Alapítvány kuratóriuma 2012. december 11-én kelt döntésével a Ferencvárosi Komplex Óvoda, Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménynek (1095 Budapest, Gát utca 6.) adományozott 50 db gyermekeknek szóló mese- illetve képes könyvet. A könyvek a 2012. évi Vörösmarty téren megrendezett könyvhéten felállított egyik pavilon beázását követően leselejtezésre kerültek, a Café de Paris Kft. (1051 Budapest, Vörösmarty tér 1.) pedig megvásárolta, és ezt követően Alapítványunknak ajánlotta azokat adományozás céljából. Tekintettel arra, hogy az adomány a megajándékozott részéről átvételre nem került, az Alapítvány kuratóriuma a 2013. november 27-én kelt döntésével a Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézetének (1125 Budapest, Kútvölgyi út 6.) adományozta a könyveket. Az adományozott tárgyak átadására 2013. decemberében került sor.

Az Alapítvány kuratóriuma 2012. december 11-én kelt döntésével az Átmeneti Anya- és Gyermekotthonnak (1201 Budapest, Török Flóris u. 228.) adományozott 150 db gyermekpólót. A pólókat a Taboo Hungary Kft. (1046 Budapest, Árpád út 88. fszt. Ü2.) ajánlotta fel Alapítványunknak adományozás céljából. Az adományozott tárgyak átadására 2013. áprilisában került sor.

2010. év közleményei:
Az Alapítvány kuratóriuma 2010. december 17-én kelt döntésével a Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola és Készségfejlesztő Speciális Szakiskolának (1082 Budapest, Üllői út 76.) adományozott 400.000,-Ft, azaz négyszázezer forint értékben használati tárgyakat, oktatási segédeszközöket, az intézmény vezetősége által összeállítandó lista szerint. Az adományozott tárgyak átadására 2011. márciusában került sor.

Keres valamit?

Használja az alábbi formot a siteunkon való kereséshez:

Nem találja amit keres? Lépjen velünk kapcsolatba.

Elérhetőségeink:

Cím: 1088 Budapest,
    Baross utca 10. 1. emelet 6.

• email: info@mimozaalapitvany.hu